Nyitóoldal Rólunk Elérhetőség Adatvédelmi nyilvántartás Szakvásárok
Utak
Ország:
Kategória:
Árkategória:
Utazási eszköz:

Felhasználói név: Jelszó: | Elfelejtett jelszó | Regisztráció
Hannover
A zöld város

A rengeteg park, persze a Királyi Park Herrenhausenben is közöttük van, ami miatt Hannover e címet kapta. Az a panoráma, amit az új Városi Palota 100 méter magas tornyából kitekintve tárul elénk, bennünket is meggyőzhet erről.

 Ide az Európában egyedülálló lejtős lift visz fel. Akik első alkalommal fedezik fel Hannovert, érdemes végigjárniuk a várost a Vörös Vonal mentén. Egy szórakoztató, 2-3 órás séta a járdákra festett vörös jel mentén és e kedves módon találkozhatunk a látnivalókkal, az utcai művészekkel, a történelmi épületekkel, az Óváros pezsgő utcáival, bárjaival, éttermeivel.
Ipari város és világhírű vásárközpont (EXPO2000). Ideális elhelyezkedése miatt Hannover fontos kereskedelmi és kommunikációs központtá vált, kongresszusok, konferenciák, nemzetközi kiállítások, vásárok keresett helyszínévé. Minden évben két meghatározó kereskedelmi szakvásár kerül megrendezésre, a Hannover Fair Industry (ipari vásár) és a Cebit Exhibition of Communications Technology (számítástechnika és kommunikációtechnológia) Európa legnagyobb vásárközpontjában.

Ezen programok alkalmával a város 510 ezres lakossága másfél millió látogatóval gyarapszik, elfoglalva minden hotelt, kiadó szobát, a városon kívül is. Érdemes ezért jóelőre gondoskodni szállásunkról, ha valamely nevezetes programra vagy azidőtájt tervezzük utunkat.

A város reptere közel van az autópályához, de tömegközlekedéssel is csupán 20 perc kell ahhoz, hogy a városközpontba jussunk. Vásárok idején az érintett metróvonalak percenként indulnak!
Online foglalások
Elérhetőség

BTA Utazási Iroda
Mobil: +36 20 9811 044
Tel/Fax: +36 27 350 531
Email: agency@bta-utazas.hu
(C) BTA Idegenforgalmi Kft. 2009.