Légúti vírusok

Szegedi Tudományegyetem | Az átmeneti időszak betegsége a felső légúti fertőzés

Course information Ez a tanfolyam a következő nyelveken is elérhető: Áttekintés: Jelen kurzus általános betekintést nyújt az új légzőszervi vírusokkal kapcsolatba, légúti vírusok az új koronavírusokat is.

légúti vírusok

A kurzus légúti vírusok az alábbi ismereteket sajátíthatja el: Az új légzőszervi vírusok tulajdonságai, járványkitörések felismerése és értékelése; új légzőszervi járványok kitörésének megelőzése és kezelése; Stratégiák a kockázatok kommunikációjára és a közösség légúti vírusok az új légzőszervi vírusok terjedésének megelőzésébe és kezelésébe Minden tréning modulhoz további források érhetők el, melyek segítik a témában való elmélyülést.

Tanulási cél: Új légzőszervi vírusokkal kapcsolatos alapismeretek elsajátítása, járványok hatékony kezelésének ismerete.

légúti vírusok

Kurzus hossza: Kb. A magyar nyelvű fordítás alapja: Emerging respiratory viruses, including COVID methods for detection, prevention, response and control, A WHO nem vállal felelősséget a fordítás tartalmával és pontosságával kapcsolatban.

Amennyiben az angol forrás és a magyar fordítás között bárminemű eltérés tapasztalható, az eredeti, angol nyelvű dokumentum tekintendő helyesnek.

légúti vírusok

A fordítást a WHO nem hitelesítette, az kizárólag tanulást segítő céllal készült. Just register for an account on OpenWHO and take the course! More information.

légúti vírusok

Lásd még