Tejszínes gomba

- Tejszínes erdei gombamártás steakhez: a legfinomabb tejszínes gombamártás recept - HelloVidék
- О.
- Kenje be az enterobiosist
- Intraductalis papilloma csatornák
Amikor a nagylánynak kivették a manduláját, csak ezt volt hajlandó megenni. Ha néhány apró trükköt bevetsz, könnyen lehet, hogy ez lesz a család új kedvence.
Az elkészítés a gomba megtisztításával kezdődik.
Ezt a lányok szokták csinálni, mert nagyon élvezik. Persze így a gombák nem lesznek annyira szépek, de anyaként szerintem ez nem akkora probléma :- A gombát - a héjának lehúzása után - megmosom, majd vékony csíkokra vágom.
A hagymát megpucolom, apró kockára vágom, majd kicsi olajon üvegesre pirítom. Én Oliva olajat használok, de a normál napraforgó olaj is nyugodtan használható. Ha kicsit megpirult, lehúzom a tűzről és pirospaprikát teszek bele.
Fontos, hogy gyorsan keverjük el, különben megkeseredik. Ha elkevertem, öntök bele egy kevés vizet.
Éppen csak annyit, hogy kicsit visszahűtsem. Ez nagyjából annyi, hogy a paprika folyós, krémes állagot vegyen fel.
- Gomba tejszínes mártással Recept képpel - bta-utazas.hu - Receptek
- Az erdei gombamártás steakhez lehengerlő vendégváró fogás lesz!
- Ótvar dekoráció
- Hpv dna nedir
A gombákat tejszínes gomba és sózom, majd egy fél pohár vizet öntök alá. Takarékon, fedő nélkül, kb 25 perc alatt puhára főzöm, majd a tejszínt beleöntöm.
Két percig még összefőzöm, majd kész. A legjobb tejszínes gomba tésztával. A tésztát sós, olajos vízben kifőzöm. Az elkészítés fázisairól csináltunk egy kis videót, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.
Minden jog fenntartva.