Nyitóoldal Rólunk Elérhetőség Adatvédelmi nyilvántartás Szakvásárok
Utak
Ország:
Kategória:
Árkategória:
Utazási eszköz:

Felhasználói név: Jelszó: | Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Münchenben 4 csillagos szállodában

Vissza

HA ÖN RUGALMAS SOKAT MEGTAKARÍTHAT!

"Szálláscsomagok olcsó áron" dobozunkban, olyan ajánlataink szerepelnek, amelyek 2-3 éjszakás kinntartózkodásra használhatóüak fel. Olyan európai nagy és kisvárosok magas középkategóriás és wellness szállodákbai szólnak,

melyek általában 3 évig érvényesek (de az érvényességet a leírásban mindig külön is jelezzük), és szabadon átruházhatóak.
Az utalvány birtokában az időpont egyeztetés és szállásfoglalás mindig
közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával.
Miért tudjuk ilyen kedvező áron adni ezeket a vouchereket?
ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg, és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak függvényében. Cserébe az Ön rugalmasságáért, a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.
Vannak olyan időszakok, amikorra a szálloda nem tud helyet adni, de biztos, hogy meg tudnak egyezni egy alternatív időpontban.
Ne feledje: a legtöbb voucher esetén 3 éve van felhasználni az utalványt!

Természetesen, az időpont egyeztetésben irodánk GRATIS segít ezt a levelezést lefolytatni, amennyiben az utalványt a BTA-nál vásárolta meg.
További információért hívja irodánkat!

Hotel Rivoli 4*

 www.rivoli.de

A 2004-ben teljesen felújított szálloda München szívében található. Teljesen központi helyen, mindössze 3km a Marienplatztól és a főpályaudvartól, a Theresienwiese (Oktoberfest) közvetlen köztelében, metrómegálló szomszédságában található, amely jó kiindulópont a város felfedezéséhez. 

Élvezze ezt a kényelmes szállodát, melynek minden szobájában valódi parketta és keleti szőnyegek vannak. Minden szobában minibár, széf, kábel/paytv, és internetcsatlakozás található.

Szolgáltatások

Az utalvány a következő szolgáltatásokat foglalja magában:

  • 2 éjszaka szállás egy kétágyas szobában 2 fő részére 
  • 2x Büféreggeli 2 fő részére
  • Kívánságra  (szobafoglaltság függvényében) a szobát 15:00.-ig lehet használni

München -világváros, amelynek szíve van

A bajor főváros Németország második legnépszerűbb (és harmadik legnagyobb) városa.München az ország egyik kulturális központja, mintegy 70 színház, 50 múzeum és tíznél több főiskola van itt, továbbá az Európai Szabadalmi Hivatal és a Goethe Intézet központja. A város ad otthont 25 vásárnak is. Emellett festői elhelyezkedése is vonzóvá teszi: az Alpok közelsége idilli hangulatot biztosít számára. A város egyik fő jellemzője a mozgalmasság. Az ide látogató a nemzetközi ízlésvilágnak megfelelő nagyvárosi stílus és a népi hagyományok meglepő kombinációjával találkozik.  

München nevezetességei közül három mindenképp kiemelkedik. A város egyik jelképe a XV. századból származó, gótikus Miasszonyunk templom. Valószínűleg még ennél is többen ismerik a világ talán legszebb sörfőzdéjét, a Hofbräuhaust, amelynek termeiben és sörkertjében állítólag 10 ezer liter sör fogy naponta. A harmadik kötelező látnivaló az 1972-es olimpia egyik helyszíne, az Olimpiai Stadion, amely nemcsak sporteseményeknek, hanem mega rock- és popkoncerteknek is otthont ad. 

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Az utalvány a kiállítástól (=a pénz beérkezésének időpontjától) számított 3 évig érvényes és szabadon átruházható.

Foglalás az utalvány sorszámának megadásával, szabad kapacitás függvényében csak közvetlenül a szállodánál lehetséges,/illetve irodánk grátis intézi Önöknek, a visszaigazolást emailen küldi el. / az alábbi időszakok kivételével: Vásárok idején, Oktoberfest, Adventi hétvégék, Szilveszter

A voucher kedvezményes ára: 42.000,-Ft

 

 

Az utazás ára: 42000 Ft
Foglalás

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

(C) BTA Idegenforgalmi Kft. 2009.