Nyitóoldal Rólunk Elérhetőség Adatvédelmi nyilvántartás Szakvásárok
Utak
Ország:
Kategória:
Árkategória:
Utazási eszköz:

Felhasználói név: Jelszó: | Elfelejtett jelszó | Regisztráció

BOOT

Vissza

BOOT - DÜSSELDORF

 

 

2013-ban ismét lesz a Düsseldorfi Vásárvárosban . boot-Düsseldorf szakvásárt, amely a világ legnagyobb hajó-, csónak-, jacht- és vízisport-vására. 

A boot-Düsseldorf 2010. évi szakvásárán közel 240.000 látogató nézte meg a vásárváros 17 csarnokában 55 országból érkezett 1568 kiállítójának újdonságait. Felvonultatták a vitorlások és motorcsónakok, a luxusjachtok, a szörf-, búvár-, kite-, horgászfelszerelések és tartozékok kínálatát, a hajóbérlés lehetőségeit és a távoli vízisport-úticélokat .

A kezdő vízisportolók ugyanúgy megtalálják a kedvükre valót a boot szakvásáron, mint a vérbeli profik és szakértők. A szinte valamennyi vásárcsarnokban megtalálható, csábító élményparkok ötletekkel szolgálnak a látogatóknak a szabadidő eltöltésére a vízen, a vízben és a víz alatt.

A legnagyobb kiállítói csoportját hagyományosan a hajók és jachtok gyártói és kereskedői alkotják. A legkülönbözőbb méretű mintegy 2000-féle hajótípus 140.000 négyzetméteren mutatkozott be tizenegy vásárcsarnokban. A vitorlázásnak, valamint a motoros hajóknak és jachtoknak nem kevesebb, mint kilenc vásárcsarnokot szentelnek. Ezt az átfogó kínálatot a hajókhoz kapcsolódó és tartozó színvonalas termékek tették teljessé: hajó-felszerelési tárgyak, hajózási elektronikai termékek, motorok, műszaki eszközök, minőségi funkcionális ruházat, sőt a kikötői berendezések is.

Évek óta itt rendezik meg a sportbúvároknak, mint fogyasztóknak szóló legnagyobb szakvásárt a világon. Idén is több száz kiállító mutatta be a legújabb búvárfelszereléseket, a búvárok nemzetközi úticéljait és a búvárterületeket, képzési lehetőségeket és üvegfalú búvártoronnyal szórakoztató szakmai tájékozódást nyújtott a vásári forgatagban a vásártársaság.

Végül, de nem utolsó sorban: a vízi művészetek barátai is megtalálták az ízlésüknek megfelelőt a boot szakvásáron, a "Galeria boot-Düsseldorf" keretében.

 

 

UTAZÁSI AJÁNLATOT KÉRJE IRODÁNKTÓL egyéni igénye szerint.

 

Az utazás ára: 18000 Ft
Foglalás

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

(C) BTA Idegenforgalmi Kft. 2009.