Nyitóoldal Rólunk Elérhetőség Adatvédelmi nyilvántartás Szakvásárok
Utak
Ország:
Kategória:
Árkategória:
Utazási eszköz:

Felhasználói név: Jelszó: | Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Görbevilla- hétköznapi csomag- Verőce

Vissza

A Görbevilla
Verőce központjából, a 12-es útról jól megközelíthető, a vasútállomástól 10 percnyi sétával érhető el a Görbe u. 5. sz. Itt, a Dunára és a visegrádi várra néző üdülőkörzetben, hegyoldali csendes utcácskában található a családias vendéglakás. Az épület zárt, parkosított kertben helyezkedik el, saját parkolóval, szabadtéri pihenési, bográcsolási lehetőséggel, kerti bútorokkal, zuhannyal. (A kertben barátságos kutya és cicák is laknak.) Teljes kényelem a folyó és a hegyek természetes közelségében, mindenféle szennyezéstől mentes környezetben, fák, madarak, virágok nyugalmas csendjében.

A szálláshely, szolgáltatások
A szálláshely egy villa jellegű új ház teljesen önálló, külön bejáratú földszinti lakása.
Az apartman a kertből nyíló impozáns nagyságú, panorámás nappaliból és innen megközelíthető, jól szeparált 2 db külön bejáratú 2+1 ágyas, pótágyazható hálószobából áll, pótágy nélkül összesen 6 felnőtt számára. Dupla komfortos fürdőszoba (kád és zuhanyozó, mosdók, WC), további WC, valamint részben fedett, részben nyitott terasz tartozik hozzá. A nagyon tágas nappaliban felszerelt konyha, 10-12 fős étkező, TV, drótnélküli Internet-csatlakozási lehetőség, ülőgarnitúra, kanapé, kandalló van. A lakás és a bútorzat modern, kényelmes, variálható. Mindezeket kizárólag a vendégek használják.

Extra szolgáltatások
Megrendelésre használható a házban lévő szauna, a háziaktól kerékpárok, könyvek és játékok, elérhető közelségben pedig csónakok, kajakok kölcsönözhetők olcsón.
A vendégek külön kérésre (pl. a családhoz tartozó fiatalok számára) a kerti házban lévő egyszerűbb szobát is igénybe vehetik 2-3 fő részére, pótágyként. Ebben a faházban komfortosan berendezett külön nyári konyha van, plusz a szabadban egy kiépített kerti sütő-főző hely, továbbá kerti zuhanyozó, melyeket a vendégek szintén használhatnak.

Kiknek ajánljuk?
Az apartmant mindig csak egy csoportnak adjuk ki (az egyik vagy mindkét hálószobával), így biztosított a vendégek teljes nyugalma és zavartalan önállósága. Gyermekbarát szállás. Igény és megfelelő tartás esetén behozható a vendégek kutyája, macskája, madara is.

A lakosztályt családoknak, nagycsaládoknak, csendesen pihenni vagy kirándulni vágyóknak ajánljuk, ill. kiválóan alkalmas kisebb baráti közösségek számára. Nagyszerű gyalogos, kerékpáros vagy vízi túrákat lehet tenni a Dunakanyar legszebb tájain. Sűrű és gyors vonatközlekedéssel még Budapest látnivalóit is könnyen és olcsón, naponta el lehet érni. Vác kocsival, vonattal 15 perc.
A szálláshoz étkezést nem biztosítunk, de az önellátás minden feltétele adott. 10-15 percnyi sétával lehet elérni a piacot, boltokat, Verőce vendéglátó helyeit (vendéglők, cukrászda, Internet-kávézó) és a szabad strandot a Dunán.

Az apartman üzemeltetője az épület másik részében lakik, mindenben segítséggel szolgál.

Tavaszi hétköznapokon, kora reggel érkezhet, másnap sötétedésig maradhat. Két hálószoba, hatalmas nappali várja. 

4 főre 1 éjszaka 20.000,-Ft

ez az ár , hétfő, kedd, szerdai érkezési napokra érvényes!

 A csomag 2011. 03. 05-től 2011. 05. 31-ig foglalható

 Az utazás ára: 5000 Ft
Foglalás

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

(C) BTA Idegenforgalmi Kft. 2009.