Nyitóoldal Rólunk Elérhetőség Adatvédelmi nyilvántartás Szakvásárok
Utak
Ország:
Kategória:
Árkategória:
Utazási eszköz:

Felhasználói név: Jelszó: | Elfelejtett jelszó | Regisztráció

INTERSCHUTZ

Vissza

INTERSCHUTZ

 

A 2010. évi mentés, tűz – és katasztrófavédelem, valamint a biztonságtechnika legnagyobb, nemzetközi szakvására, a lipcsei INTERSCHUTZ a kiállítók, látogatók és a szervezők nagy elégedettsége mellett, pozitív mérleggel zárta kapuit:

erősödő nemzetköziség: 46 országból érkező kiállító, 53 országból érkező látogató
 növekvő népszerűség: 1 350 kiállító összesen 90 000 m2 kiállítási területen mutatta be újdonságait a világ minden részéről érkező, 125 000 szakmai érdeklődőnek (a látogatók száma 25% ! növekedést mutat az előző rendezvényhez képest)
 a lehető legjobb osztályzattal illették a jelenlevő szakemberek az árukínálatot: egy helyszínen, egy időben kaphattak átfogó képet a nemzetközi trendekről, innovációkról, a legújabb termékekről
 a siker legfontosabb mércéje: minden második látogató jelezte helyszíni vagy jövőbeni vásárlási szándékát a kiállított termékekből, a bemutatott szolgáltatásokból
 valószínűsíthetően a klímaváltozásból adódó, egyre szaporodó természeti katasztrófák hatására, ez alkalomból slágertémáknak a mentés és a katasztrófavédelem bizonyultak (az előző rendezvényhez képest az ezen árucsoportok iránt érdeklődők száma 50 %-al! nőtt)
 az INTERSCHUTZ – mint a nemzetközi innovációk vására – a rendkívül népszerű kísérőprogramokkal garantáltan új lendületet ad a szakterületek további fejlődéséhez: a termékbemutatók, szakmai fórumok fókuszában a kutatás – fejlesztés, az útmutató technológiák és az okos megoldások álltak.

A legközelebbi vásár időpontja és új helyszíne:


2015. június 8-13. Hannover

 

További információk a vásárról, kiállítókról, kísérőeseményekről az alábbi internetes oldalon találhatók:  http://www.interschutz.de/homepage_e .

   

 

Az utazás ára: 15000 Ft
Foglalás

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

(C) BTA Idegenforgalmi Kft. 2009.