Nyitóoldal Rólunk Elérhetőség Adatvédelmi nyilvántartás Szakvásárok
Utak
Ország:
Kategória:
Árkategória:
Utazási eszköz:

Felhasználói név: Jelszó: | Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Párizs

Vissza

 

"Párizsban járt az ősz"


A magyar művészek nyomában, megkeressük az emlékhelyeket, ahol Ady és a Nyolcak festői megfordultak. Tanultak, dolgoztak és a szabadság levegőjéből remekműveket alkottak!

 

4 nap/3 éj

1.nap:

Utazás Párizsba a reggeli órákban. Az érkezést követően tömegközlekedéssel szállásra visszük a csomagjainkat, majd városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel, melynek során utasaink ízelítőt kapnak a város történelméből és kultúrájából. A Trocadéro és az Eiffel toronynál kezdünk, ahonnan gyönyörködhetünk a párizsi panorámában. Ezt követően indulunk felfedezni a várost. Este fakultatív sétahajózás a Szajnán. A hajóút során új és különleges nézőpontból tekinthetjük meg a város kiemelkedő műemlékeit és hídjait.

2. nap:

Reggeli után félnapos fakultatív kirándulás a francia kultúra egyik legismertebb kincséhez: Versailles-ba, a Napkirály palotájához (fakultatív tárlatvezetés). A délutáni visszaút során folytatjuk a városnézést, meglátogatjuk a Musée d’Orsay impresszionista gyűjteményét (fakultatív tárlatvezetés). Este fakultatív vacsora a Pantheon közelében, a Sorbonne Egyetem, az irodalmi kávéházak és kiskocsmák negyedében, a Quartier Latin-ben.

3. nap:

Reggeli után látogatást teszünk a világ legjelentősebb művészeti gyűjteményének otthont adó Louvre múzeumban (fakultatív tárlatvezetés). Délután gyalogos városnézés és múzeumlátogatás idegenvezetőnkkel. Megtekintjük Párizs kihagyhatatlan nevezetességeit: az Ile de la Cité sziget káprázatos látványosságait; a Jézus töviskoronájának emlékét őrző Sainte-Chapelle kápolnát varázslatos színekben fénylő üvegablakaival; a Conciergerie-t; a gótika remekét: a Notre Dame katedrálist; valamint a virágpiac illatos csodáit. Este fakultatív vacsora ismét a a Quartier Latin-ben. Ide mindig érdemes visszatérni!

4. nap:

Reggeli után rövid szabadidő a csomagolásra, 9-kor indulunk a repülőtérre. Érkezés a kora délutáni órákban Bp-re.

A repülős program részvételi díja az alábbiakat tartalmazza:
• transzfer (reptér – hotel útvonalon, ill. vissza)

• Paris-visite kártya 3napos 1-3zónás
• Párizsban elhelyezés ***-os belterületi, metró közeli szállodában
• reggelis ellátás
• gyalogos városnézés, múzeumlátogatás,végig magyar vezetővel

A programokban szereplő városnézések tartalmazzák:
Eiffel torony, Diadalív, Champs Elysées, Notre Dame, Louvre, St-Chapelle, Concorde tér,
Invalidusok Dómja – Napoleon síremléke, Trocadero, Quartier Latin, Sacré-Coeur stb.

*  repülőjegy ára a jelentkezés függvényében változhat

 

 

Az utazás ára: 95000 Ft
Foglalás

A foglaláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

(C) BTA Idegenforgalmi Kft. 2009.